FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mišura i "Bambi" se za SP pripremaju na Prokljanskom jezeru

ZAGREB, 2. rujna 2005. (Hina) - Hrvatski jedriličarski reprezentativciu olimpijskoj klasi Finn Marin Mišura, Ivan Kljaković-Gašpić i EmilTomašević, sa trenerima Tončijem Antunovićem i Damirom Sekulićem,odrađuju posljednje jedriličarske pripreme u Raslini na Prokljanskomjezeru pred Svjetsko prvenstvo koje započinje u Moskvi 7. rujna.
ZAGREB, 2. rujna 2005. (Hina) - Hrvatski jedriličarski reprezentativci u olimpijskoj klasi Finn Marin Mišura, Ivan Kljaković-Gašpić i Emil Tomašević, sa trenerima Tončijem Antunovićem i Damirom Sekulićem, odrađuju posljednje jedriličarske pripreme u Raslini na Prokljanskom jezeru pred Svjetsko prvenstvo koje započinje u Moskvi 7. rujna.

Raslina blizu Skradina savršeno je mjesto za pripreme i zbog uvjeta budući da se SP održava na jezeru Pestovskoje pokraj Moskve, pa Prokljansko jezero idealno simulira uvjete sa kojima će se u Rusiji susresti naši jedriličari.

Prema riječima trenera HJS-a Tončija Antunovića radi se naporno, prvi fizički trening je ujutro u 8 sati, u 11 sati se izlazi na jezero do 14.30, a popodne je drugi vodeni trening, poslije kojeg slijedi rasplivavanje. Vrijeme također služi "finnce", ima vjetra onoliko koliko treba i sve ide po planu.

Hrvatski jedriličari s velikim očekivanjima odlaze na Svjetsko prvenstvo na krilima odličnih rezultata sa nedavnoga Europskoga prvenstva u Švedskoj gdje je Marin Mišura uzeo broncu u seniorskoj konkurencinji, a Ivan Kljaković-Gašpić se okitio naslovom europskog juniorskoga prvaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙