FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mali župan zagrebačke županije L. Galić u posjetu kolegi županu Kožiću

ZAGREB, 15. rujna 2005. (Hina) - Učenik Luka Galić iz 4. razreda OŠ"Bogumil Toni" iz Samobora, kojeg su njegovi vršnjaci proglasiliŽupanom osnovnoškolaca Zagrebačke županije, danas je posjetio svogkolegu župana Zagrebačke županije Stjepana Kožića.
ZAGREB, 15. rujna 2005. (Hina) - Učenik Luka Galić iz 4. razreda OŠ "Bogumil Toni" iz Samobora, kojeg su njegovi vršnjaci proglasili Županom osnovnoškolaca Zagrebačke županije, danas je posjetio svog kolegu župana Zagrebačke županije Stjepana Kožića.

U ugodnom razgovoru "veliki župan" je predstavio "malom županu" sve posebnosti i značajke Zagrebačke županije, a potom je župan Galić obišao županijske urede i odjele kako bi se upoznao s načinom na koji funkcionira županija, a možda i sa svojim budućim pravim radnim mjestom, naravno, u Uredu župana.

Dotada će učenik-župan Luka Galić sudjelovati na "Dječjem saboru znanja" 1. listopada, gdje će već imati prvu priliku predstaviti svoju, Zagrebačku županiju, na najbolji način.

"Mali župan" je imao i svoju protokolarnu pratnju u kojoj su bile razrednica Marija Golubić te mentorica i školski psiholog Jasmina Vizler.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙