FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kambodžanska gatara uhićena jer je varala klijente

PHNOM PENH, 14. rujna 2005. (Hina/DPA) - Kambodžanska gatara, koja jetvrdila da može napraviti eliksir ljubavi tako da stavi komad zlatnognakita klijenta u napitak, uhićena je kada je ostavljena ljubavnicaotkrila da je njezino zlato nestalo, rekao je sudac u srijedu.
PHNOM PENH, 14. rujna 2005. (Hina/DPA) - Kambodžanska gatara, koja je tvrdila da može napraviti eliksir ljubavi tako da stavi komad zlatnog nakita klijenta u napitak, uhićena je kada je ostavljena ljubavnica otkrila da je njezino zlato nestalo, rekao je sudac u srijedu.

Sudac općinskog suda u Phnom Penhu, Bunnieng Bunnary, rekao je u telefonskoj izjavi za dpa da je Chan Sray (30) uvjerila klijente da može čarolijom navesti njihove izabranike da se u njih zaljube. Zatim bi stavila komad njihova zlatnog nakita u jednu kamenu posudu zajedno s drugim čarobnim sastojcima, izgovorila čaroliju i posudu zatvorila voskom. Zatvorenu posudu bi vratila klijentima.

"Sray je rekla da će ljubavni napitak djelovati toliko dugo dok se ne otvori posuda, ali je jedna žena bila razočarana i odlučila je pogledati i otkrila je da je njezino zlato zamijenjeno kamenom", izjavio je sudac.

Sray je proglašena krivom za krađu i osuđena je na dvije godine zatvora, a mora i platiti odštetu u visini od 1.000 dolara.

"Ona nije bila dobra gatara", rekao je sudac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙