FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 23. kolovoza 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 23. kolovoza 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

LOS ANGELES - Razvod braka bivšeg hollywoodskog super para Brada Pitta i Jennifer Aniston, okončan je, prema sudskoj odluci donijetoj u ponedjeljak, prenosi Eonline.com. "Presuda o razvodu je donijeta. Bračni status je završen i obje strane imaju status razvedenih osoba. Odluka stupa na snagu 2. listopada." Pitt (41) i Aniston (36) razišli su se u siječnju nakon četiri i pol godine braka zbog glasina da je Pitt imao izvanbračnu aferu sa glumicom Angelinom Jolie, inače njegovom glumačkom partnericom u filmu "Gospodin i gospođa Smith".

OSLO - Sve više Norvežanki želi roditi carskim rezom, vrlo često stoga što to traže njihovi partneri, objavili su norveški mediji u ponedjeljak. "Zahtjevi muškaraca da im žene rode carskim rezom fenomen je kojeg bilježimo posljednjih nekoliko godina", izjavila je Raija Dahlo sa Sveučilišne bolnice u Trondheimu listu Adresseavisen. "Razlog tomu je što sve veći broj muškaraca želi prisustvovati porodu", pojasnila je. Ona je članica tima koji pomaže ženama da lakše prevladaju trudničku tjeskobu. Oko polovice od 245 žena koliko ih je prošle godine zatražilo pomoć stručnjaka promijenilo je svoju odluku da rode carskim rezom.

JOHANNESBURG - Više od 30.000 djevojaka će krajem ovog mjeseca u Swasilandu svečano proslaviti kraj višegodišnje zabrane seksa koju je nametnuo kralj Mswati III, objavio je list Swazi Observer u ponedjeljak. Prilikom tradicionalne svečanosti Reet djevojke će obnaženih grudi plesati pred kraljem tog južnoafričkog kraljevstva i nakon toga odbaciti vunene vrpce koje su morale nositi kao znak "Ne diraj".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙