FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Fotorobot doveo do novih informacija o pljački Fine

ZAGREB, 9. rujna 2005. (Hina) - Objavljivanje fotorobota muškarcanavodno povezanog s nedavim brutalnim razbojstvom u Fini policiju jedovelo do novih informacija za koje vjeruju da bi mogle pomoći urasvjetljavanju zločina, doznaje se u zagrebačkoj policiji.
ZAGREB, 9. rujna 2005. (Hina) - Objavljivanje fotorobota muškarca navodno povezanog s nedavim brutalnim razbojstvom u Fini policiju je dovelo do novih informacija za koje vjeruju da bi mogle pomoći u rasvjetljavanju zločina, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Nakon objavljivanja fotorobota i opisa sumnjivca javilo se mnogo građana s nizom informacija, kazao je zamjenik načelnika zagrebačke policije Dubravko Novak. "Informacije se pozorno obrađuju, a niti jedan od podataka nije škartiran", dodao je.

No, kao ni do sada u policiji "u interesu istrage" nisu željeli otkrivati do kuda su došli u potrazi za trojicom odbjeglih razbojnika.

Muškarac čiji je fotorobot objavljen najvjerojatnije nije jedan od trojice pljačkaša, već osoba koja je po iskazima nekoliko svjedoka prije pljačke viđena na mjestu događaja.

Riječ je o muškarcu, starosti oko 25 godina, visine 180 centimetara, atletske građe, kraće kovrčave svjetlosmeđe do plave kose, uredno obrijana lica.

Finina poslovnica u Zvonimirovoj 54 opljačkana je u ponedjeljak oko 15 sati. Trojica maskiranih razbojnika najprije su zapucala prema dvojici zaštitara, a zatim uzeli oko dva milijuna kuna i pobjegli. Na mjestu je ubijen 56-godišnji zaštitar Drago Rener, dok je teško ranjeni Stipe Mušan kasnije umro u bolnici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙