FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zastave na poslovnicama Fine na pola koplja

ZAGREB, 6. rujna 2005. (Hina) - U znak žalosti za dvojicom zaštitaraubijenih u jučerašnjoj pljački poslovnice Financijske agencije (Fina)u Zagrebu ta je tvrtka danas na svim svojim poslovnicama spustilazastave na pola koplja.
ZAGREB, 6. rujna 2005. (Hina) - U znak žalosti za dvojicom zaštitara ubijenih u jučerašnjoj pljački poslovnice Financijske agencije (Fina) u Zagrebu ta je tvrtka danas na svim svojim poslovnicama spustila zastave na pola koplja.

Iskreno žalimo zbog tragičnog događaja i obiteljima stradalih izražavamo najdublju sućut, stoji u priopćenju u kojemu predsjednik Uprave Fine Zoran Maksić u ime zaposlenika i Uprava izražava duboku potresenost tragičnim događajem u poslovnici u Zvonimirovoj ulici.

U Fini kažu da u interesu istrage trenutno ne mogu ulaziti u detalje događaja, a da će više informacija moći objaviti nakon završetka policijske istrage.

Očekujemo brzu i odlučnu akciju policije na rasvjetljavanju ovog slučaja i uhićenje počinitelja, stoji u priopćenju Fine, čiju su poslovnicu u Zvonimirovoj ulici jučer oko 15 sati opljačkala trojica maskiranih i naoružanih razbojnika. Pritom su ubili 56-godišnjeg zaštitara Dragu Renera i teško ranili njegovog 43-godišnjeg kolegu Stipu Mušana koji je jutros umro u Traumatološkoj bolnici.

Policija je objavila da su razbojnici za kojima se traga iz poslovnice Fine odnijeli oko dva milijuna kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙