FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Victoria Abril propjevala, snimila album bossa nove

ZAGREB, 11. rujna 2005. (Hina) - Glumica Victoria Abril, koja seproslavila filmovima španjolskog redatelja Pedra Almodovara (Veži me,Visoke pete), propjevala je i snimila album bossa nove naslovljenPutcheros do Brasil, objavljuje na web stranici Club Corsica.
ZAGREB, 11. rujna 2005. (Hina) - Glumica Victoria Abril, koja se proslavila filmovima španjolskog redatelja Pedra Almodovara (Veži me, Visoke pete), propjevala je i snimila album bossa nove naslovljen Putcheros do Brasil, objavljuje na web stranici Club Corsica.

Pravim imenom Victoria Merida, Abril je odrasla između Malage i Madrida i u ranoj mladosti prva joj je ljubav bio klasični ples, no nakon što je snimila prvi film počela je sudjelovati u zabavnom programu španjolske televizije kao najavljivačica i zabavljačica. Tada sa 16, 17 godina snimila je i neke pjesme kojih se danas "srami".

"Putcheros do Brasil, "je glazbeni 'puč' moje ljubavi za bossu koju volim od malena", kazala je glumica odabravši skladbe brazilskih majstora bossa nove kao što su Carlos Jobim, Caetano Velos, Chico Buarque ili Vinicus de Moraes.

Najnoviji film Abrilove je "Sedmi dan" u režiji Carlosa Saure.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙