FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UNESCO objavio natječaj za radove iz digitalne umjetnosti

ZAGREB, 23. kolovoza 2005. (Hina) - UNESCO je objavio natječaj zadodjelu Nagrade za digitalnu umjetnost 2005. koji se ove godineodržava na temu "Gradovi i kreativni mediji", izvijestilo je danasMinistarstvo kulture.
ZAGREB, 23. kolovoza 2005. (Hina) - UNESCO je objavio natječaj za dodjelu Nagrade za digitalnu umjetnost 2005. koji se ove godine održava na temu "Gradovi i kreativni mediji", izvijestilo je danas Ministarstvo kulture.

Natječaj je namijenjen mladim umjetnicima iz cijeloga svijeta, a najbolji među pristiglim radovima bit će nagrađen s 10.000 američkih dolara.

Lani je natječaj održan na temu "Nematerijalnog naslijeđa", a UNESCO-ova nagrada za digitalnu umjetnost najboljem mladom umjetniku otišla je u Indiju, dok je 2003. nagrada za najbolji rad na temu "Digitalni pluralizam" pripala mladom umjetniku iz Zambije.

Sve radove pregledava međunarodni ocjenjivački sud od pet članova iz svih krajeva svijeta.

Prijave za natječaj moraju biti na engleskom jeziku, a prihvaćaju se do 14. rujna 2005. na službenu adresu namijenjenu prijavama www.nabi.or.kr/unesco award. Obavijest o prijavi potrebno je proslijediti u ured Hrvatskog povjerenstva za UNESCO pri Ministarstvu kulture RH.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙