FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Asfaltiran Križni put na Kalvariji u svetištu u Mariji Bistrici

MARIJA BISTRICA, 9. rujna 2005. (Hina) - Novcem zagrebačkoga gradskogproračuna u svetištu u Mariji Bistrici asfaltiran je gotovo kilometarKrižnog puta na Kalvariji, a upravitelj svetišta Majke Božje BistričkeZlatko Koren danas je zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću u znakzahvale predao uokvireni plakat 274. zavjetnog hodočašća grada Zagrebau Mariju Bistricu koje počinje sutra.
MARIJA BISTRICA, 9. rujna 2005. (Hina) - Novcem zagrebačkoga gradskog proračuna u svetištu u Mariji Bistrici asfaltiran je gotovo kilometar Križnog puta na Kalvariji, a upravitelj svetišta Majke Božje Bistričke Zlatko Koren danas je zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću u znak zahvale predao uokvireni plakat 274. zavjetnog hodočašća grada Zagreba u Mariju Bistricu koje počinje sutra.

Bandić je podsjetio da je se s upraviteljem svetišta o asfaltiranju 930 metara šljunčanog puta na Kalvariji dogovorio prije mjesec dana, a da je posao dovršen u rekordnih 20 dana. Kazao je da će od sada Križnim putem moći prolaziti i invalidi u kolicima.

Iako će se u početku drugog tjedna točno znati koliko je grad Zagreb stajalo asfaltiranje staze, vjerujte, u ovome slučaju to nije važno, kazao je.

Hodočašće Majci Božjoj Bistričkoj u Mariji Bistrici počinje sutra u 12 sati misom na otvorenom, u 17 sati mladi će se susresti s kardinalom Josipom Bozanićem. Sat poslije počinje procesija, a u 20 sati je Put svjetla, središnji događaj hodočašća kad će vjernici s upaljenim svijećama proći Križni put na Kalvariji.

U nedjelju je sveta misa koju će u 11 sati predvoditi kardinal Bozanić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙