FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MUP: zbog razbojstva u Fini obavljeno 220 razgovora u više policijskih uprava

ZAGREB, 7. rujna 2005. (Hina) - Rasvjetljavajući brutalno razbojstvo uFini u kojem su u ponedjeljak u Zagrebu život izgubila dvojicazaštitara policija je obavila 220 obavijesnih razgovora u višepolicijskih uprava, doznaje se poslijepodne u MUP-u.
ZAGREB, 7. rujna 2005. (Hina) - Rasvjetljavajući brutalno razbojstvo u Fini u kojem su u ponedjeljak u Zagrebu život izgubila dvojica zaštitara policija je obavila 220 obavijesnih razgovora u više policijskih uprava, doznaje se poslijepodne u MUP-u.

Čak 104 osobe pozvane na razgovor od ranije su poznate zbog razbojstava, a šest ih je podvrgnuto poligrafskom testiranju, izjavio je Hini zamjenik glasnogovornika MUP-a Igor Štefanac, ne otkrivajući detalje razgovora.

Dodao je da je policija od suda dobila i četiri naloga za pretrage, uglavnom stanova i ostalih prostorija.

Štefanac nije želio otkriti na koje je gradove, osim Zagreba, proširena kriminalistička obrada, kao ni gdje se nalaze pretraženi stanovi.

Ni, ravnatelj policije Ivica Franić danas nije želio govoriti o detaljima kriminalističke obrade, u koju su, kako kaže, uključene sve raspoložive policijske snage.

Kao ni do sada u policiji se nisu mogli dobiti informacije o oružju ili streljivu koje su razbojnici koristili, ističući kako se čekaju rezultati balističkog vještaćenja.

No, kako kažu u MUP-u ono sigurno neće biti dovršeno do kraja ovog tjedna.

Finina poslovnica u Zvonimirovoj 54 opljačkana je u ponedjeljak oko 15 sati. Trojica maskiranih razbojnika najprije su zapucala prema dvojici zaštitara, a zatim uzeli oko dva milijuna kuna i pobjegli. Na mjestu je ubijen 56-godišnji zaštitar Drago Rener, dok je teško ranjeni Stipe Mušan kasnije preminuo u bolnici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙