FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mostar: Ericsson i Eronet potpisali ugovor od 8,5 milijuna eura

MOSTAR, 8. rujna 2005. (Hina) - Zagrebačka tvrtka Ericsson- NikolaTesla i bosanskohercegovački operater mobilne telefonije Eronet izMostara potpisali su u četvrtak u Mostaru ugovor o isporuci opreme iusluga vrijednih 8,5 milijuna eura, priopćeno je iz Eroneta.
MOSTAR, 8. rujna 2005. (Hina) - Zagrebačka tvrtka Ericsson- Nikola Tesla i bosanskohercegovački operater mobilne telefonije Eronet iz Mostara potpisali su u četvrtak u Mostaru ugovor o isporuci opreme i usluga vrijednih 8,5 milijuna eura, priopćeno je iz Eroneta.

Ugovor su potpisali predsjednik Uprave Eroneta Zoran Bakula i regionalni direktor prodaje Ericsson- Nikola Tesla Davor Rogić.

Ericsson Nikola Tesla će Eronetu isporučiti bazne postaje, radiolinkove te poduprijeti proširenje mogućnosti postojećih sustava i uvođenje EDGE tehnologije koja omogućuje višestruko brži podatkovni prijenos.

Uvođenjem EDGE tehnologije korisnici Eroneta će dobiti usluge prijenosa videosignala na mobilnim aparatima, surfanja Internetom te prijenos e-mailova putem mobilnih aparata.

Potpisivanjem ovog ugovora potvrđena je dugogodišnja uspješna suradnja ovih tvrtki i izražena obostrana želja za nastavkom partnerstva i suradnje i na drugim značajnim projektima, priopćeno je iz Eroneta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙