FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Robert Altman režirat će kazališni komad Arthura Millera u Londonu

LONDON, 8. rujna 2005. (Hina/AFP) - Američki redatelj Robert Altmanrežirat će u Londonu "Resurrection Blues", posljednji kazališni komadnjegova sunarodnjaka Arthura Millera, objavilo je u četvrtak kazališteOld Vic.
LONDON, 8. rujna 2005. (Hina/AFP) - Američki redatelj Robert Altman režirat će u Londonu "Resurrection Blues", posljednji kazališni komad njegova sunarodnjaka Arthura Millera, objavilo je u četvrtak kazalište Old Vic.

Miller je dramaturški radio na tom komadu do svoje smrti u veljači i želio da bude postavljen u Old Vicu.

Robert Altman (80) nominiran je pet puta za Oscara za filmska ostvarenja, a Zlatnu palmu dobio je na filmskom festivalu u Cannesu 1970. godine za "M.A.S.H.".

"Resurrection Blues", predstava već postavljena u Sjedinjenim Državama 2002. godine, crna je komedija čija je radnja smještena u banana-republici u Latinskoj Americi. Diktator u toj zemlji zarobi šefa pobunjenika i odluči ga raspeti na križu, a američka producentska kuća planira snimiti cijeli događaj.

Predstava će se u Londonu postaviti u drugoj sezoni američkog glumca Kevina Spaceyja kao umjetničkog direktora kazališta Old Vica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙