FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Francuski premijer o zdravstvenom stanju predsjednika Chiraca

PARIZ, 4. rujna 2005. (Hina/AFP) - Francuski premijer Dominique deVillepin nastojao je u nedjelju umiriti javnost u svezi sazdravstvenim stanjem predsjednika Jacquesa Chiraca, rekavši da smetnjes vidom zbog kojih je predsjednik u petak smješten u bolnicu ne pratenikakve druge smetnje.
PARIZ, 4. rujna 2005. (Hina/AFP) - Francuski premijer Dominique de Villepin nastojao je u nedjelju umiriti javnost u svezi sa zdravstvenim stanjem predsjednika Jacquesa Chiraca, rekavši da smetnje s vidom zbog kojih je predsjednik u petak smješten u bolnicu ne prate nikakve druge smetnje.

"U subotu sam se susreo s predsjednikom Republike, razgovarao sam s njim i u subotu i u nedjelju, stvari su jednostavne: ima manje smetnje vida na jednom oku koje ne prate nikakve druge smetnje, nije bilo komplikacija", rekao je De Villepin novinarima u političkoj emisiji za radio RTL i informativni program LCI, koje je supokrovitelj bio i pariški dnevni list "Le Figaro".

Kako navodi De Villepin, Predsjednik je hospitaliziran na tjedan dana kako bi se "obavile sve pretrage" i kako bi se mogao "odmoriti nekoliko dana prije nego se u potpunosti vrati svome poslu".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙