FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Chirac izrazio solidarnost nacije po dolasku na Martinique

FORT-DE-FRANCE, 24. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Francuski predsjednikJacques Chirac stigao je u srijedu u Fort-de-France na Martiniqueukako bi sudjelovao u nacionalnom žalovanju za 160 žrtava zrakoplovnenesreće 16. kolovoza u Venezueli.
FORT-DE-FRANCE, 24. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Francuski predsjednik Jacques Chirac stigao je u srijedu u Fort-de-France na Martiniqueu kako bi sudjelovao u nacionalnom žalovanju za 160 žrtava zrakoplovne nesreće 16. kolovoza u Venezueli.

Francuski predsjednik također je rekao da će regionalne i nacionalne vlasti kao i vlasti Venezuele sve učiniti da se osvijetle razlozi i odgovornost za tu užasnu tragediju.

"U ime svih Francuza i Francuskinja želim izraziti građanima Martiniquea duboku, veliku solidarnost i suosjećanje čitave nacije", rekao je predsjednik u kratkoj izjavi novinarima.

Zrakoplov kolumbijske kompanije West Caribbean Airways srušio se 16. kolovoza u Venezueli, a u njemu je poginulo 160 osoba od kojih 152 Francuza s Martiniquea i osam članova kolumbijske posade.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙