FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 3. rujna

ZAGREB, 3. rujna 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasubotu, 3. rujna.
ZAGREB, 3. rujna 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za subotu, 3. rujna.

PLOČE - Potpisivanje Ugovora između hrvatske Vlade i Svjetske banke o dodjeli predujma zajma za Projekt integracije trgovine i transporta za Luku Ploče. Predujam zajma za Projekt iznosi 1.750.000 američkih dolara. Ukupna vrijednost projekta koji uključuje izgradnju kontejnerskog terminala i terminala za rasute terete procjenjuje se na oko 60 do 75 milijuna eura. Ugovor potpisuju ministar financija Ivan Šuker i direktor ureda Svjetske banke za Rumunjsku, Bugarsku i Hrvatsku Anand K. Seth (Lučka uprava, Trg kralja Tomislava 32 u 10 sati).

ZAGREB - Otvaranje 10. državnog športskog natjecanja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata "Zagreb 2005." na kojem će se u sedam športskih disciplina natjecati 1080 dragovoljaca i veterana iz cijele Hrvatske. Natjecanje organiziraju Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, a otvorit će ih potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor (stadion Športskog parka "Mladost" u 9,30 sati).

VIROVITICA - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks sudjelovat će na svečanoj sjednici skupštine Virovitičko-podravske županije nakon čega će otkriti spomen ploču u čast velikim obljetnicama Virovitičko-podravske županije (u 11 sati).

RIJEKA - Početak obilježavanja 200. godišnjice gradnje Lujzinske ceste između Rijeke i Karlovca. U riječku luku uplovit će brod iz Opatije s uzvanicima i gostima manifestacije (u 13 sati). Mimohod karavane kočija i konjanika bit će upriličen u središtu Rijeke (u 14,30 sati), a karavana će zatim krenuti put Čavala na Grobinštini trasom Lujzijane (u 16 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne - Dubravka Dadić

poslijepodne- Milka Čurković

navečer- Serđo Obratov

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙