FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 2. rujna

ZAGREB, 2. rujna 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 2.rujna, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 2. rujna 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 2. rujna, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Premijer Ivo Sanader sastat će se s potpredsjednikom Svjetske banke za Europu i Središnju Aziju Shigeom Katsuom (zgrada Vlade RH, Trg sv. Marka 2 u 9.30 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Kluba zastupnika HSP-a o Gospodarskom pojasu i zaštiti hrvatskog suvereniteta u epikontinentalnom pojasu (zgrada Hrvatskog sabora, Trg sv. Marka 6 u 10 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Nezavisnih hrvatskih sindikata na kojoj će biti predstavljena sindikalna potrošačka košarica za kolovoz (Vodovodna 11 u 10,30 sati).

ZAGREB - Dodjela nagrada i zatvaranje 38. PIF-a Međunarodnog festivala kazališta lutaka na kojem je u sedam festivalskih dana na pozornicama Zagrebačkog kazališta lutaka i Komedije izvedeno 20 odabranih predstava Zagrebačko kazalište lutaka, u 12 sati).

ZAGREB - Uoči 10. državnog športskog natjecanja dragovoljca i veterana Domovinskog rata "Zagreb 2005.", potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor primit će predstavnike Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, županijskih udruga i udruga grada Zagreba (zgrada Vlade, Trg sv. Marka 2 u 14,30

sati).

RIJEKA - Konferencija za novinstvo PGS-a na kojoj će predsjednik stranke Nikola Ivaniš govoriti o graničnim problemima na kopnu i moru između Hrvatske i Slovenije (prostorije PGS-a, Ciottina 19 u 12 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne: Hrvoje Krstičević

Poslijepodne: Damir Senčar

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙