FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Paravac i Pupovac razgovarali o statusu Srba izbjeglih iz Hrvatske

SARAJEVO,2. rujna(Hina) - Član Predsjedništva Bosne i HercegovineBorislav Paravac primio je u petak u Banjoj Luci zastupnika uHrvatskom saboru i predsjednika Srpskog nacionalnog vijeća (SNV)Milorada Pupovca s kojim je razgovarao o odnosima između dviju zemaljate statusu Srba izbjeglih iz Hrvatske, priopćeno je iz PredsjedništvaBiH.
SARAJEVO,2. rujna(Hina) - Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Borislav Paravac primio je u petak u Banjoj Luci zastupnika u Hrvatskom saboru i predsjednika Srpskog nacionalnog vijeća (SNV) Milorada Pupovca s kojim je razgovarao o odnosima između dviju zemalja te statusu Srba izbjeglih iz Hrvatske, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

U priopćenju se navodi kako su Paravac i Pupovac suglasni da je učinjeno mnogo na poboljšanju odnosa BiH i Hrvatske, ali da postoji i cijeli niz otvorenih i neriješenih pitanja pri čemu su ključna povratak izbjeglih hrvatskih građana ali i Hrvata izbjeglih iz BiH te status like Ploče, državna granica i status hidroelektrane Trebišnjica.

Paravac i Pupovac također su primili predstavnike Udruženja Srba izbjeglih iz Hrvatske koji su se požalili na sporost pri rješavanju njihovih problema.

Odvjeni susret održan je i s poduzetnicima podrijetlom iz Hrvatske koji sada žive u Republici Srpskoj s kojima je razgovarano o poboljšanju gospodarske suradnje između dviju država.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙