FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Francuska ministrica obrane doputovala na Kosovo

PRIŠTINA,31. kolovoza 2005.(Hina) - Francuska ministrica obrane MicheleAlliot-Marie doputovala je u srijedu navečer u dvodnevni posjet Kosovukako bi sudjelovala u primopredaji dužnosti na čelu međunarodnihvojnih snaga na Kosovu (KFOR-a).
PRIŠTINA,31. kolovoza 2005.(Hina) - Francuska ministrica obrane Michele Alliot-Marie doputovala je u srijedu navečer u dvodnevni posjet Kosovu kako bi sudjelovala u primopredaji dužnosti na čelu međunarodnih vojnih snaga na Kosovu (KFOR-a).

Dosadašnjeg zapovjednika KFOR-a, francuskoga generala Yvesa de Kermabona zamijenit će talijanski general Giuseppe Valotto, objavio je u srijedu glavni stožer KFOR-a u Prištini.

Francuska ministrica, navode u sjedištu KFOR-a, nazočit će svečanosti u zapovjedništvu KFOR-a u Prištini, a očekuje se dolazak i drugih političara i vojnih dužnosnika na čelu sa zapovjednikom južnoga krila NATO-a admiralom Harryjem Ulrichom.

Prvi put nakon dolaska međunarodnih vojnih snaga predvođenih NATO-om na Kosovo, primopredaji dužnosti zapovjednika KFOR-a prisustvovat će i načelnik glavnog stožera Vojske Srbije i Crne Gore Dragan Paskaš, najavljeno je u Beogradu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙