FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ericsson N.T. isporučit će BH Telekomu opremu vrijednu 3,7 milijuna eura

SARAJEVO,31. kolovoza(Hina) - Predstavnici tvrtki BH Telekom izSarajeva i Ericsson Nikole Tesle iz Zagreba potpisali su danas triugovora o poslovnoj suradnji, ukupne vrijednosti oko 3,7 milijunaeura.
SARAJEVO,31. kolovoza(Hina) - Predstavnici tvrtki BH Telekom iz Sarajeva i Ericsson Nikole Tesle iz Zagreba potpisali su danas tri ugovora o poslovnoj suradnji, ukupne vrijednosti oko 3,7 milijuna eura.

Tvrtka BH Telekom koja je najveći telefonski operater u Bosni i Hercegovini planira proširenje i modernizaciju svojih kapaciteta fiksne i mobilne telefonije, a zagrebački Ericsson Nikola Tesla izabran je između nekoliko jakih tvrti kao najpovoljniji i najkvalitetniji dobavljač opreme koja je za to potrebna, istaknuo je direktor BH Telekoma Hamdo Katica.

Na temelju ugovora što su ih potpisali Katica i direktorica prodaje zagrebačke tvrtke Jagoda Carić, Ericsson Nikola Tesla isporučit će opremu za proširenje kapaciteta postojećih baznih stanica BH Telekoma vrijednu više od 2,2 milijuna eura.

Gotovo 1,2 milijuna eura vrijedan je ugovor koji se odnosi na opremu za postojeće kapacitete instalirane u objektima BH Telekoma, dok će još 270 tisuća eura biti utrošeno za optimizaciju mobilne mreže.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙