FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obavijest korisnicima - Ispravak vijesti HNA 5716 "Tvrtka Tromont (...)"

ZAGREB, 30. kolovoza 2005. (Hina) - Na zamolbu iz Ministarstvaznanosti, obrazovanja i športa, molimo korisnike da u vijesti HNA5716, pod naslovom "Tvrtka Tromont donirala 850.000 kuna Mediteranskominstitutu za istraživanje života", da u drugom odlomku, koji počinje"Ta je (...)" i završava "(...) navodi se u priopćenju", umjesto 3milijuna kuna ispravno napišu 30 milijuna kuna. Splitska tvrtka Tromont d.o.o.donirala je Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa oko 850.000kuna za opremanje 45 apartmana, knjižnica, male predavaonice te desetureda Mediteranskog instituta za istraživanje života u Splitu(MedILS), priopćeno je danas iz Ministarstva.
ZAGREB, 30. kolovoza 2005. (Hina) - Na zamolbu iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, molimo korisnike da u vijesti HNA 5716, pod naslovom "Tvrtka Tromont donirala 850.000 kuna Mediteranskom institutu za istraživanje života", da u drugom odlomku, koji počinje "Ta je (...)" i završava "(...) navodi se u priopćenju", umjesto 3 milijuna kuna ispravno napišu 30 milijuna kuna.

Taj odlomak ispravno glasi:

"Ta je donacija doprinos što skorijem i uspješnijem početku djelovanja MedILS-a koji hrvatska javnost s nestrpljenjem iščekuje, a do sada je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa uložilo u adaptaciju i dogradnju zgrade MedILS-a više od 30 milijuna kuna, navodi se u priopćenju".

Ispravljenu vijest ponavljamo u cjelosti:

"Tvrtka Tromont donirala 850.000 kuna Mediteranskom institutu za istraživanje života"

ZAGREB, 30. kolovoza 2005. (Hina) - Splitska tvrtka Tromont d.o.o. donirala je Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa oko 850.000 kuna za opremanje 45 apartmana, knjižnica, male predavaonice te deset ureda Mediteranskog instituta za istraživanje života u Splitu (MedILS), priopćeno je danas iz Ministarstva.

Ta je donacija doprinos što skorijem i uspješnijem početku djelovanja MedILS-a koji hrvatska javnost s nestrpljenjem iščekuje, a do sada je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa uložilo u adaptaciju i dogradnju zgrade MedILS-a više od tri milijuna kuna, navodi se u priopćenju.

Mediteranski institut za istraživanje života u Splitu otvoren je 9. svibnja ove godine. Njegov osnivač i idejni začetnik je proslavljeni hrvatski znanstvenik akademik Miroslav Radman.

Zgradu u kompleksu Vile "Dalmacija" za MedILS ustupio je grad Split, a država je u uređenje zgrade s četiri tisuće četvornih metara od 2001., kada je projekt započet, uložila oko 30 milijuna kuna.

Predsjednik Vlade Ivo Sanader na svečanosti otvorenje MedILS-a naglasio je kako vjeruje da će "Institut ucrtati Split na znanstvenu kartu Europe i svijeta te da će MedILS biti stjecište mladih znanstvenika i različitih ideja koje će naći primjenu i u praksi".

UREDNIŠTVO HINE

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙