FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ISPRAVAK VIJESTI BR. 9613

PULA, 31. srpnja 2005. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA 9613emitiranoj pod naslovom "U dvije nesreće u Istri dvoje poginulih ipetero ozlijeđenih" u prvom pasusu umjesto riječi "subota" koriste"nedjelja".

Ispravak vijesti br. 9613

U dvije nesreće u Istri dvoje poginulih i petero ozlijeđenih

PULA, 31. srpnja 2005. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA 9613 emitiranoj pod naslovom "U dvije nesreće u Istri dvoje poginulih i petero ozlijeđenih" u prvom pasusu umjesto riječi "subota" koriste "nedjelja".

Ispravljena vijest u cijelosti glasi:

U dvije nesreće u Istri dvoje poginulih i petero ozlijeđenih

PULA, 31. srpnja 2005. (Hina) - Na istarskim prometnicama u nedjelju popodne dogodile su se dvije teške prometne nesreće u kojima su dvije osobe poginule dok ih je petero ozlijeđeno, priopćila je istarska policija.

Prva nesreća dogodila se u 16.05 na cesti Pula-Medulin kod skretanja za mjesto Pomer kada je vozač osobnog automobila Mazda pulskih registarskih oznaka, dvadesetpetogodišnji N.P. počeo pretjecati vozilo Fiat Bravo kojim je upravljala tridesetpetogodišnja V.V. iz Pule. U tom je trenutku iz suprotnog smjera naišao motocikl Piaggio za čijim se upravljačem nalazio dvadesetdvogodišnji Vedran B. iz Pazina koji je u frontalnom sudaru zadobio teške tjelesne ozljede od kojih je preminuo u vozilu Hitne pomoći na putu do bolnice. Vozač Mazde lakše je ozlijeđen.

Druga nesreća dogodila se u 17.05 sati na 'istarskom ipsilonu', odnosno na dionici ceste Rogovići-tunel Učka, kada je vozač nepoznatog vozila u jednom blagom lijevom zavoju počeo pretjecati Golf zagrebačkih registracija u trenutku kada je iz suprotnog smjera dolazio osobni automobil Daewoo slovenskih registarskih oznaka kojim je upravljao slovenski državljanin tridesetdevetogodišnji G.K. Kako bi izbjegao frontalni sudar, vozač Daewooa je naglo skrenuo u desno, a potom udario u Golf dok se nepoznato vozilo koji je prouzročio nesreću udaljilo u pravcu tunela Učka.

U nesreći je vozač Daewooa zadobio teške tjelesne ozljede od kojih je nakon nekoliko sati preminuo u bolnici u Rijeci. U nesreći su ozlijeđeni njegova supruga, tridesetšestogodišnja M.K. te sedmogodišnji sin M.K. Ozljede su zadobili i vozač Golfa dvadesetčetverogodišnji K.L.D. i njegova suvozačica dvadesetjednogodišnja A.H.

Djelatnici policije poduzeli su sve kako bi pronašli vozilo i vozača koji je prouzročio nesreću.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙