FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Anthony Hopkins i Demi Moor u filmu o ubojstvu Bobbya Kennedya

NEW YORK, 26. kolovoza 2005. (Hina/dpa) - Dobitnik Oscara AnthonyHopkins i Demy Moore uskoro će se pojaviti na filmskim ekranima ufilmu o ubojstvu Bobbya Kennedya u režiji Emilia Esteveza, objavio jelist "Hollywood Reporter".
NEW YORK, 26. kolovoza 2005. (Hina/dpa) - Dobitnik Oscara Anthony Hopkins i Demy Moore uskoro će se pojaviti na filmskim ekranima u filmu o ubojstvu Bobbya Kennedya u režiji Emilia Esteveza, objavio je list "Hollywood Reporter".

Film pokušava rasvijetliti okolnosti atentata na američkog senatora i predsjedničkog kandidata Roberta (Bobby) Kennedya, mlađeg brata također ubijenog američkog predsjednika Johna F. Kennedya. Ubojstvo izvršeno 1968. u jednom hotelu u Los Angelesu u filmu se prikazuje kroz priče očevidaca atentata i suvremenika.

Hopkins će glumiti hotelskog portira, a Demi Moore barsku pjevačicu.

Snimanje filma koji je zamišljen kao mješavina dokumentarca i igranog filma počinje krajem listopada. Redatelj Estevez, koji je svoju filmsku karijeru počeo kao glumac u ratnoj drami "Apokalipsa sada", najstariji je sin holivudske zvijezde Martina Sheena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙