FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SAD: ilegalni imigranti napali helikopter kamenjem

LOS ANGELES, 26. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Posada helikopteraameričke pogranične policije bila je prisiljena spustiti letjelicunakon što su ilegalni imigranti pogodili rotor kamenjem.
LOS ANGELES, 26. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Posada helikoptera američke pogranične policije bila je prisiljena spustiti letjelicu nakon što su ilegalni imigranti pogodili rotor kamenjem.

Posada helikoptera odgovorila je na poziv svojih kolega na tlu koji su pokušavali uhititi skupinu ilegalnih imigranata i njihovih vodiča dok su prelazili meksičko-američku granicu. Kada je helikopter stigao na mjesto događaja neki od imigranata bacili su prema helikopteru nekoliko kamenja veličine lopte za bejzbol i pogodili rotor letjelice.

"Jedan kamen pogodio je lopaticu rotora a pilot je osjetio jake vibracije pa je prizemljio helikopter", rekao je glasnogovornik pogranične policije.

Krijumčari ljudi na meksičko-američkoj granici sve češće napadaju policajce koji ih nastoje spriječiti u poslu što im donosi zaradu od oko 2.000 dolara po ilegalnom imigrantu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙