FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministarstvo znanosti pokrenulo projekt evaluacije hrvatske znanosti

ZAGREB, 26. kolovoza 2005. (Hina) - Ministarstvo znanosti, obrazovanjai športa pokrenulo je veliki projekt evaluacije hrvatske znanosti.
ZAGREB, 26. kolovoza 2005. (Hina) - Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa pokrenulo je veliki projekt evaluacije hrvatske znanosti.

U okviru tog projekta je i anketa "Strategija razvoja znanosti u Republici Hrvatskoj" koja je namijenjena svim hrvatskim znanstvenicima, priopćeno je danas iz Ministarstva.

Obavijest o anketi poslana je ravnateljima javnih instituta, dekanima visokih učilišta, direktorima gospodarskih istraživačkih jedinica, kao i svim ostalim znanstvenicima koji djeluju izvan navedenih ustanova.

Anketa se provodi u suradnji s Nacionalnim vijećem za znanost, a pružit će uvid u razmišljanja hrvatskih znanstvenika, što je, kako se napominje, od iznimne važnosti pri kreiranju strategije znanosti u Hrvatskoj, te unaprjeđenja sustava prijave, vrednovanja i potpore znanstvenih projekata u idućem razdoblju.

Anketnom upitniku hrvatski znanstvenici, koristeći svoj matični broj, mogu pristupiti od 25. kolovoza do zaključno 10. rujna. Iako anketa neće biti anonimna, podaci će se prikupljati bez poveznice s matičnim brojem i bit će obrađeni neovisno o tome tko je anketu ispunjavao, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙