FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bišćević i europarlamentarac McMillan-Scott o stanju u regiji

ZAGREB, 1. kolovoza 2005. (Hina) - Državni tajnik za politička pitanjau Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija razgovarao jeu ponedjeljak u Zagrebu s potpredsjednikom Europskog parlamenta oglavnim smjernicama reforma u Hrvatskoj i opredijeljenosti zemlje dapridonese stabilnosti jugoistočne Europe, priopćeno je iz ministarstvavanjskih poslova.
ZAGREB, 1. kolovoza 2005. (Hina) - Državni tajnik za politička pitanja u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija razgovarao je u ponedjeljak u Zagrebu s potpredsjednikom Europskog parlamenta o glavnim smjernicama reforma u Hrvatskoj i opredijeljenosti zemlje da pridonese stabilnosti jugoistočne Europe, priopćeno je iz ministarstva vanjskih poslova.

Državni tajnik Hido Biščević razmijenio je s Edwardom McMillan-Scottom koji je iz redova britanske Konzervativne stranke "mišljenja o situaciji u regiji, s naglaskom na stanje i perspektive eurointegracijskih procesa u zemljama ovog dijela Europe", kaže se u priopćenju.

Sugovornici su se složili da su europska perspektiva i povezane reforme najčvršći jamac dugoročnog prosperiteta i sigurnosti Jugoistočne Europe, dodaje se.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙