FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Isprika Ministarstva osječkom Ekonomskom fakultetu zbog neprecizne informacije

ZAGREB, 11. kolovoza 2005. (Hina) - Ministarstvo znanosti, obrazovanjai športa ispričalo se javnosti i osječkom Ekonomskom fakultetu zbogneprecizne informacije da je i njegov dislocirani studij u Varaždinuraspisao natječaj za upis na studijske programe bez dopusnice.
ZAGREB, 11. kolovoza 2005. (Hina) - Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa ispričalo se javnosti i osječkom Ekonomskom fakultetu zbog neprecizne informacije da je i njegov dislocirani studij u Varaždinu raspisao natječaj za upis na studijske programe bez dopusnice.

U jučerašnjem priopćenju pogrešno je navedeno kako se među visokim učilištima, koja su objavila natječaj za upis u studij, nalazi i Ekonomski fakultet Sveučilišta u Osijeku, a u vezi s dislociranim studijem računovodstva i trgovine u Varaždinu, navodi se u priopćenju.

Iz Ministarstva je danas priopćeno kako je naknadnim uvidom utvrđeno da se ne radi o javnom natječaju, već o predbilježbama koje je, očekujući pozitivno rješenje zahtjeva za dopusnicom, obavljao vlasnik objekta u kojemu bi se studij mogao izvoditi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙