FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policajac pogažen na cesti kod Dugog Sela

ZAGREB, 26. kolovoza 2005. (Hina) - Policajac Dejan Kapetanovićpreminuo je noćas, nakon što ga je nekoliko minuta poslije ponoći umjestu Gornja Greda neregistriranim "opel kadettom" udario vozač, kojije zatim pobjegao s mjesta nesreće, izvijestila je jutros zagrebačkapolicija.
ZAGREB, 26. kolovoza 2005. (Hina) - Policajac Dejan Kapetanović preminuo je noćas, nakon što ga je nekoliko minuta poslije ponoći u mjestu Gornja Greda neregistriranim "opel kadettom" udario vozač, koji je zatim pobjegao s mjesta nesreće, izvijestila je jutros zagrebačka policija.

Pola sata nakon nesreće 24-godišnji vozač vratio se na mjesto zločina u Zagrebačkoj ulici, gdje je uhićen i odveden u policijsku postaju.

Policija navodi da je do nesreće došlo kada je prometni policajac svjetlećom palicom pokušao zaustaviti vozača. No, on je bez zaustavljanja i kočenja naletio na policajca, koji je od siline udara odbačen nekoliko metara dalje. Osim što je vozio neregistrirani automobil 24-godišnjak se kretao suprotnom stranom ceste, a mjesto nesreće je napustio vozilom bez zaustavljanja i pružanja pomoći teško ozlijeđenom policajcu.

Kapetanović je kolima Hitne pomoći prevezen do Doma zdravlja u Dugom Selu gdje su mu liječnici pokušali pomoći, ali je od zadobivenih ozljeda preminuo.

Policija navodi da je u vrijeme nesreće u automobilu bilo i troje putnika starih 19, 20 i 23 godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙