FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

London: U metrou više policajaca neko ikad u povijesti

LONDON, 28. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Britanska prometna policija učetvrtak je u londonsku podzemnu željeznicu uputila "više policajacanego ikad", točno tri tjedna nakon prvih, smrtonosnih, bombaškihnapada i tjedan dana nakon neuspjelih napada, objavila je policija.
LONDON, 28. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Britanska prometna policija u četvrtak je u londonsku podzemnu željeznicu uputila "više policajaca nego ikad", točno tri tjedna nakon prvih, smrtonosnih, bombaških napada i tjedan dana nakon neuspjelih napada, objavila je policija.

"U gradski prijevoz Londona, a osobito u podzemnu željeznicu, poslali smo pojačanja tako da je to sad najveći broj prometnih policajaca ikad korišten", izjavio je glasnogovornik Britanske prometne policije Simon Lubin.

"Svrha je pružiti građanima osjećaj sigurnosti, ali i odvratiti počinitelje mogućih novih napada, jer mi i dalje tragamo za osumnjičenima za prijašnje napade", dodao je.

Srpanjski teroristički napadi događali su se u četvrtak - 7. srpnja poginulo je 56 ljudi, a 700 ih je ranjeno, a 21. srpnja bombe nisu eksplodirale i nije bilo žrtava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙