FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gvozd: na gradilištu pronađena veća količina lijekova

GVOZD, 23. kolovoza 2005. (Hina) - Na gradilištu u krugu bivše tvornice"Velebit" u Gvozdu pronađene su veće količine lijekova za sadanepoznatog porijekla i iz neutvrđenog razdoblja, neškodljive zaokoliš, priopćila je danas Policijska uprava sisačko-moslavačka.
GVOZD, 23. kolovoza 2005. (Hina) - Na gradilištu u krugu bivše tvornice "Velebit" u Gvozdu pronađene su veće količine lijekova za sada nepoznatog porijekla i iz neutvrđenog razdoblja, neškodljive za okoliš, priopćila je danas Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Veće količine lijekova pronađene su u iskapanju zemlje za postavljanje silosa za ventilaciju, koju gradi tvrtka Morganti d.o.o., a pronađene tablete, po prvim saznanjima policijskih službenika i ekoloških stručnjaka, nisu škodljive za okoliš, navodi se u priopćenju policije.

Na mjesto gdje su pronađene veće količine lijekova izašli su sanitarni inspektor Sisačko-moslavačke županije Vlado Antolić, te stručnjaci Hrvatskog toksikološkog zavoda, koji će utvrditi porijeklo i stanje pronađenih lijekova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙