FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lidija Bajuk nastupa u Sao Paolu

ZAGREB, 22. kolovoza 2005. (Hina) - Hrvatska etnoglazbenica LidijaBajuk predstavljat će Hrvatsku na festivalu Mostra Sesc de Artes u SaoPaolu, izvijestila je danas Acroanima, tvrtka koja obavlja promotivneaktivnosti za glazbene umjetnike.
ZAGREB, 22. kolovoza 2005. (Hina) - Hrvatska etnoglazbenica Lidija Bajuk predstavljat će Hrvatsku na festivalu Mostra Sesc de Artes u Sao Paolu, izvijestila je danas Acroanima, tvrtka koja obavlja promotivne aktivnosti za glazbene umjetnike.

Festival se održava od 18. do 28. kolovoza, a svrha mu je predstaviti kulturu, tradiciju i utjecaj Sredozemlja na modernu umjetnost.

Program festivala zasnovan je na koncertima, kazališnim predstavama, izložbama, filmovima i radionicama umjetnika zemalja Sredozemlja.

Festival organizira SESC (Social Service for Commerce), neprofitna brazilska organizacija nastala 1946. na inicijativu brazilskih poduzetnika iz područja trgovine i uslužnih djelatnosti. Osnovni je cilj udruge promocija kulturnog i umjetničkog razvoja, te društvene dobrobiti, a sve u svrhu poboljšanja kvalitete života radnika i njihovih obitelji te stanovnika Brazila općenito.

Lidija Bajuk predstavit će se na koncertima 23. i 24. kolovoza, uz pratnju glazbenika Matije Dedića, Branka Trajkova i Stanislava Kovačića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙