FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Darko Rundek pretučen u Beogradu

BEOGRAD, 20. kolovoza 2005. (Hina) - Beogradski dnevni list "Blic" usubotu je objavio kako je hrvatski glazbenik Darko Rundek, nekadapjevač sastava "Haustor", pretučen u petak ujutro u Beogradu.
BEOGRAD, 20. kolovoza 2005. (Hina) - Beogradski dnevni list "Blic" u subotu je objavio kako je hrvatski glazbenik Darko Rundek, nekada pjevač sastava "Haustor", pretučen u petak ujutro u Beogradu.

List navodi da je Rundek pretučen u najstrožem središtu Beograda, u Knez Mihailovoj ulici, oko pet ujutro, kada se s dvije prijateljice vraćao s koncerta održanog na beogradskom festivalu piva. Rundeka je napala skupina mladića za kojima policija još uvijek traga.

Ozlijeđeni glazbenik odmah je prebačen u Urgentni centar, gdje su utvrđene lakše povrede. Rundek je napustio Urgentni centar nakon što mu je pružena liječnička pomoć.

Kako list "Blic" izvješćuje, tijekom Rundekova koncerta izbili su manji incidenti kad su se pojedini posjetitelji pod utjecajem alkohola potukli s osiguranjem. Međutim, piše list, nije bilo indikacija da bi poznati glazbenik mogao postati meta napada.

Rundek nije želio komentirati događaj, ali je njegov menadžer Zoran Vulović najavio da će se zakazani koncerti u Šapcu i Nišu ipak održati.

Rundek je u posljednjih nekoliko godina više puta nastupao u Beogradu i drugim gradovima Srbije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙