FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet bez problema; na pojedinim dionicama ima magle

ZAGREB, 19. kolovoza 2005. (Hina) - Na cestama promet je slabe gustoćei nema posebnih ograničenja, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 19. kolovoza 2005. (Hina) - Na cestama promet je slabe gustoće i nema posebnih ograničenja, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Na cestama u središnjoj Hrvatskoj, Slavoniji i kroz Liku magla mjestimice smanjuje vidljvost. Na autocesti Zagreb-Macelj vidljivost je manja od 150 metara, od Ivanić Grada do Nove Gradiške na autocesti Bregana-Županja vidljivost od 100 do 200 m, na dionici Zagreb-Split, od tunela Mala Kapela do tunela Sv. Rok vidljivost manja od 200 m, te na dionici Rijeka-Zagreb, od tunela Tuhobić do čvora Vrata. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski pa treba voziti opreznije.

Zbog poplavljenog kolnika, još je zatvoren dio županijske ceste Glina-Veliki Obljaj u dužini od 300 m.

Još danas od 7 do 17 sati zbog razminiranja u Osijeku kod nadvožnjaka Nemetin, bit će zatvarane državne ceste prema Našicama, odnosno Vukovaru, zatim prema Sarvašu, te prema riječnom pristaništu. Promet će se propuštati 15 minuta prije punog sata.

Na graničnim prijelazima nema čekanja na prijelaz granice.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙