FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog jakog vjetra zatvoreni Paški most i dionica autoceste Zagreb-Split

ZAGREB, 4. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog jakog su vjetra zatvoreni Paškimost i dionica autoceste Zagreb-Split, čvor Sveti Rok-čvor Maslenicaza I skupinu vozila, odnosno vozila koja vuku kamp prikolicu, autobusena kat i motocikle, priopćio je Hrvatski auto klub (HAK).
ZAGREB, 4. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog jakog su vjetra zatvoreni Paški most i dionica autoceste Zagreb-Split, čvor Sveti Rok-čvor Maslenica za I skupinu vozila, odnosno vozila koja vuku kamp prikolicu, autobuse na kat i motocikle, priopćio je Hrvatski auto klub (HAK).

Na D37 između Petrinje i Gline dogodila se prometna nesreća u Novom Selištu, pa se cestom do daljnjega vozi jednom trakom dvosmjerno.

Na izlasku iz zemlje preko graničnog prijelaza Bajakovo pojačan je teretni i putnički promet. Preko Macelja i Bregane je pojačan putnički promet na ulasku. Ostalim se prijelazima prometuje redovno.

Zbog intenzivnih građevinskih radova na graničnom prijelazu Bregana na ulasku u RH često se stvaraju velike gužve u robnome prometu, pa iz HAK-a preporučuju međunarodne granične prijelaze Jurovski Brod, Razvor i Lupinjak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙