FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: iako je promet prema moru gust zasada protiče bez većih zastoja

ZAGREB, 30. srpnja 2005. (Hina) - Iako je promet prema moru izuzetnogust zasada protiče bez većih zastoja, izvijestio je HAK nešto iza 11sati. I dalje je gužva u putničkom prometu na ulasku preko svihgraničnih prijelaza na sjeverozapadu zemlje, te na prijelazima u Istrii na Kvarneru. Ulazna kolona preko Maclja proteže se povremeno čak doŠentilja na slovensko-austrijskoj granici. Prema zadnjim informacijamakolona vozila na Karavankama u Austriji sada je oko 30 kilometara naulasku u Sloveniju. Izlazna kolona pred Macljem duga je oko 1,5kilometra. Na ulasku na Bregani kolona je oko 8 kilometra.
ZAGREB, 30. srpnja 2005. (Hina) - Iako je promet prema moru izuzetno gust zasada protiče bez većih zastoja, izvijestio je HAK nešto iza 11 sati. I dalje je gužva u putničkom prometu na ulasku preko svih graničnih prijelaza na sjeverozapadu zemlje, te na prijelazima u Istri i na Kvarneru. Ulazna kolona preko Maclja proteže se povremeno čak do Šentilja na slovensko-austrijskoj granici. Prema zadnjim informacijama kolona vozila na Karavankama u Austriji sada je oko 30 kilometara na ulasku u Sloveniju. Izlazna kolona pred Macljem duga je oko 1,5 kilometra. Na ulasku na Bregani kolona je oko 8 kilometra.

Na izlasku s autoceste A2 Zagreb - Krapina na NP Zaprešić kolona u smjeru Zagreba duga je oko 2 kilometra. Za naplatu cestarine čeka se oko 35-40 minuta, na 5 izlaza. Na izlazu s autoceste A 1 u Lučkom otvoreno je 12 izlaza, a kolona je oko 2,5 kilometra.

Na A1 kroz tunel Mala Kapela vozi se u oba smjera, pa se više prema sjeveru ne silazi u čvoru Brinje. Na sjevernom portalu kolona je 1 kilometar, a na južnom portalu 4,5. Sa sjeverne strane Sv. Roka kolona je duga oko 12 kilometra, a s južne strane tunela kolona je 6 kilometara.

Zbog prometne nesreće na A 1 kod čvora Skradin na 310. kilometru m u smjeru Zagreba, vozi se uz ograničenje 40 kiolometara na sat.

Ličkom magistralom preko Plitvičkih jezera putuje se bez poteškoća.

Na jadranskoj magistrali otežano se i sporo vozi između Splita i Makarske. HAK savjetuje obilazak preko Žrnovnice prema jugu ili iz Makarske za Dupce.

Velike su gužve i na autocesti A 3 Zagreb-Županja prema Bajakovu, gdje je kolona osobnih vozila na izlasku oko 4 kilometra, a u prometu teretnih vozila oko 2 kilometra.

Za Cres i Lošinj na ukrcaj se čeka pola sata, u Prizni malo više od sat vremena (3 km), u Žigljenu pola sata (2 km), a u Jablancu prema Rabu kolona je 5 km.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙