FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pojačan promet na državnim cestama

ZAGREB, 4. kolovoza 2005. (Hina) - Promet je pojačan u oba smjera naglavnim državnim cestama i autocestama u zemlji, izvijestio jeHrvatski autoklub o stanju u prometu u 18 sati.
ZAGREB, 4. kolovoza 2005. (Hina) - Promet je pojačan u oba smjera na glavnim državnim cestama i autocestama u zemlji, izvijestio je Hrvatski autoklub o stanju u prometu u 18 sati.

Kolone se stvaraju na dionici Jadranske magistrale od Splita do Makarske, pa čak sve do Ploča. Vozačima se savjetuje da, ako su u mogućnosti, koriste obilazne ceste.

Zabranjen je promet za prvu skupinu vozila (vozila s kamp prikolicom, autobuse na kat i motocikle) na dionici Jadranske magistrale od Senja do Svete Marije Magdalene.

Zbog jakog vjetra, dionicom autoceste A 1 Zagreb-Split od čvora Sveti Rok do čvora Maslenica i Paškim mostom smiju voziti samo osobna vozila.

Na dionici ceste D 7 Čepin - Vladislavci došlo je do prometne nesreće zbog čega je promet preusmjeren obilazno od Đakova prema Osijeku Lipovac-Koritna-Šodolovci-Petrova Slatina-Ernestinovo. Iz smjera Osijeka vozila se preusmjeravaju na Vladislavce.

Kroz sjeverozapadnu Hrvatsku, Gorski kotar, Istru i Primorje vozi se po mokrim kolnicima, a pojačan je oprez potreban pri vožnji gorskim cestama i Jadranskom magistralom, zbog učestalih odrona.

Na graničnim prijelazima izlaz iz zemlje pojačan je preko Bajakova. Na graničnim prijelazima u Posavini promet je pojačan u oba smjera.

Danas je do 23 sata na svim važnijim državnim cestama zabranjen promet teretnim vozilima iznad 7,5 tona ukupne nosivosti.

(Hina) xpp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙