FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog olujnog vjetra Paškim mostom samo osobna vozila

ZAGREB, 4. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog olujnog vjetra, dionicomautoceste A 1 Zagreb-Split čvor Sveti Rok-čvor Posedarje i Paškimmostom smiju voziti samo osobna vozila, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 4. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog olujnog vjetra, dionicom autoceste A 1 Zagreb-Split čvor Sveti Rok-čvor Posedarje i Paškim mostom smiju voziti samo osobna vozila, izvijestio je Hrvatski auto klub (HAK).

Iz HAK-a upozoravaju da se zbog jakog vjetra prilagodi brzina vožnje uvjetima na autocesti.

Promet je pojačan na autocestama A 6 Rijeka-Zagreb i A 1 Zagreb-Split, te na Jadranskoj i Ličkoj magistrali kao i na Istarskom ipsilonu.

Izlaz iz zemlje je pojačan preko graničnog prijelaza Bajakovo gdje je pojačan izlaz i teretnih vozila. Preko Kaštela, Plovanije, Macelja i Bregane je pojačan putnički promet na ulasku. Napominje se da su zbog vrlo gustog prometa na Istarskom ipsilonu moguća i dulja čekanja na graničnim prijelazima.

U trajektnim lukama nema čekanja na ukrcaj. U nedjelju se (7.8.), između Splita i Rogača (otok Šolta) uvodi dodatna linija, koja iz Rogača isplovljava u 4,30, a iz Splita u 5,45 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙