FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vlada: G. Ivezić imenovan v.d. predsjednika HFP-a

ZAGREB, 17. kolovoza 2005. (Hina) - Hrvatska Vlada danas je natelefonskoj sjednici imenovala Grgu Ivezića, državnog tajnikaSredišnjeg državnog ureda za upravljanje državnom imovinom, vršiteljemdužnosti predsjednika Hrvatskog fonda za privatizaciju, sa zadaćomstvaranja uvjeta za objedinjavanje poslova upravljanja državnomimovinom, priopćeno je iz Vlade.
ZAGREB, 17. kolovoza 2005. (Hina) - Hrvatska Vlada danas je na telefonskoj sjednici imenovala Grgu Ivezića, državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za upravljanje državnom imovinom, vršiteljem dužnosti predsjednika Hrvatskog fonda za privatizaciju, sa zadaćom stvaranja uvjeta za objedinjavanje poslova upravljanja državnom imovinom, priopćeno je iz Vlade.

Vlada je danas povukla odluku o suglasnosti da se većinski paket dionica opatijskih Liburnia Riviera Hotela preda dvama holdinzima radi namirenja državnog duga iz postupka kuponske privatizacije.

Zbog propusta u postupku pripreme prijedloga za Vladu o izuzimanju od prodaje i prijenosu dionica Liburnia Riviera Hotela d.d. i davanju suglasnosti na Sporazum o nagodbi HFP-a sa SN Holdingom i DOM Holdingom, Vlada je danas dužnosti razriješila predsjednika HFP-a Damira Ostovića. Upravnom odboru HFP-a uputila je prijedlog da se dužnosti razriješi potpredsjednik HFP-a Ivan Gotovac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙