FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Objesio se pritvorenik u osječkom zatvoru

ZAGREB, 16. kolovoza 2005. (Hina) - Pritvorenik osječkog zatvora, nakondva ranija neuspjela pokušaja, jučer je vješanjem počiniosamoubojstvo, priopćila je danas Uprava za zatvorski sustavMinistarstva pravosuđa.
ZAGREB, 16. kolovoza 2005. (Hina) - Pritvorenik osječkog zatvora, nakon dva ranija neuspjela pokušaja, jučer je vješanjem počinio samoubojstvo, priopćila je danas Uprava za zatvorski sustav Ministarstva pravosuđa.

U priopćenju se navodi da se jučer oko 3,45 sati komadom plahte u ćeliji objesio 57-godišnji A.D., koji se, zbog sumnje da je počinio ubojstvo, u pritvoru osječkog zatvora nalazi od rujna prošle godine.

Dodaje se da se za boravka u pritvoru A.D. u dva navrata pokušao objesiti, ali su ga u tome spriječili pravosudni policajci.

Zbog suicidalnog ponašanja upravitelj zatvora naložio je da se prema njemu poduzimaju mjere pojačanog nadzora, što su, kaže se u priopćenju, pravosudni policajci i činili, te su ga smjestili su sobi s još trojicom pritvorenika.

No, A.D. je i pored toga jučer od komada plahte napravio omču i objesio se o stranicu gornjeg kreveta (kreveti na kat).

Pravosudni policajci pokušali su ga reanimirati, pozvana je i hitna pomoć, ali je dežurna liječnica mogla samo konstatirati smrt.

O tom su događaju izviješteni osječko-baranjska Policijska uprava, istražni sudac osječkog Županijskog suda, te je obavljen očevid, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙