FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Milenijski bombaš" dobio 22 godine zatvora

SEATTLE, 27. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Sudac američkog saveznogsuda John Coughenour u srijedu je "milenijskog bombaša" AhmedaRessama, optuženog za namjeru dizanja u zrak zračne luke u LosAngelesu, osudio na 22 godine zatvora zbog urote oko počinjenjameđunarodnog terorističkog čina, krijumčarenja eksploziva i drugihkriminalnih radnji.
SEATTLE, 27. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Sudac američkog saveznog suda John Coughenour u srijedu je "milenijskog bombaša" Ahmeda Ressama, optuženog za namjeru dizanja u zrak zračne luke u Los Angelesu, osudio na 22 godine zatvora zbog urote oko počinjenja međunarodnog terorističkog čina, krijumčarenja eksploziva i drugih kriminalnih radnji.

Očekivalo se da Ressam, koji je sa saveznim vlastima prestao surađivati 2003. godine, bude osuđen na 35 godina zatvora, jer tužitelji tvrde da je njegov prestanak suradnje s njima ugrozio slučajeve koje su željeli pokrenuti protiv drugih osumnjičenika.

"Vremenska kazna pokazuje ozbiljnost nedjela i suradnju Ressama", rekao je Coughenour pri čitanju presude, izrazivši nadi kako će njegova odluka pokazati pravednost i transparentnost američkog pravosuđa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙