FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

I DC osudio predaju dionica LRH-a holdinzima

RIJEKA , 13. kolovoza 2005. (Hina) - Mnogobrojnim reakcijama koje su sena Kvarneru mogle čuti nakon odluke Vlade o predaji većinskog paketadionica Liburnia Riviera Hotela d.d. (LRH) dvama holdinzima danas sepridružio i Županijski odbor Demokratskog centra (DC) koji je osudionačin predaje tih dionica, a Vladu je pozvao da preispita odluku oprivatizaciji LRH-a.
RIJEKA , 13. kolovoza 2005. (Hina) - Mnogobrojnim reakcijama koje su se na Kvarneru mogle čuti nakon odluke Vlade o predaji većinskog paketa dionica Liburnia Riviera Hotela d.d. (LRH) dvama holdinzima danas se pridružio i Županijski odbor Demokratskog centra (DC) koji je osudio način predaje tih dionica, a Vladu je pozvao da preispita odluku o privatizaciji LRH-a.

DC smatra da je predaja 84,58 posto dionica Dom Holdingu i SN holdingu kako bi im država vratila dug "velika mutna farsa" te da će "većina zaposlenih u LRH-ima završiti na ulici".

Primorsko-goranski DC osuđuju i izjavu vlasnika Dom holdinga Darka Ostoje u kojoj je, kako navode, ustvrdio da je financirao kampanju DC-a.

"U svakoj pravnoj državi takav iskaz gospodin Ostoja trebao bi dokazati jer, ako dijeli milijunske iznose ispod stola, mjesto mu je iza rešetaka", ističe županijski DC te napominje kako nema "nikakvog traga da je DC primio bilo kakav iznos od spomenutih donacija".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙