FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bulić: Uspješna turistička sezona

DUBROVNIK, 13. kolovoza 2005. (Hina) - Turistička sezona na gornjoj jegranici naših optimističnih očekivanja, a uspješne rezultate očekujemoi u rujnu i listopadu, posebice u hotelskom smještaju, izjavio je usubotu direktor Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić,komentirajući dosadašnji tijek ovogodišnje turističke sezone.
DUBROVNIK, 13. kolovoza 2005. (Hina) - Turistička sezona na gornjoj je granici naših optimističnih očekivanja, a uspješne rezultate očekujemo i u rujnu i listopadu, posebice u hotelskom smještaju, izjavio je u subotu direktor Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić, komentirajući dosadašnji tijek ovogodišnje turističke sezone.

Posebice je istaknuo potrebu što brže obnove hotela uništenih tijekom Domovinskog rata jer Hrvatskoj, dodao je, nedostaje sto tisuća postelja u hotelima s tri zvjezdice te četiri i pet zvjezdica.

Samo na dubrovačkom području nedostaje 35 posto kapaciteta, što znači da nije iskorušteno devet tisuća postelja.

Direktor HTZ-a izrazio je zadovoljstvo i dobrim rezultatima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, koju je u prvih sedam mjeseci posjetilo 501.504 turista koji su ostvarili 2,380.099 noćenja, što je 14 posto više nego u istom razdoblju prošle godine.

Za 30. kolovoza najavljen je i završni obilazak povjerenstva Plavog cvijeta u kojem Hrvatska turistička zajednica bira najuređenije mjesto, općinu i grad uz obalu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙