FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Đakovo nominirano za europsku Povelju "Zasluge za turizam 2005."

ĐAKOVO, 21. srpnja 2005. (Hina) - Zahvaljujući svojoj najpoznatijojmanifestaciji - smotri folklora "Đakovački vezovi", Grad Đakovo nominiran je za visoku europsku turističku Povelju "Zasluge za turizam2005.", koju dodjeljuje Europska federacija turističkih novinara FESTčije je sjedište u Rimu, izvijestili su danas iz Ureda đakovačkoggradonačelnika.
ĐAKOVO, 21. srpnja 2005. (Hina) - Zahvaljujući svojoj najpoznatijoj manifestaciji - smotri folklora "Đakovački vezovi", Grad Đakovo nominiran je za visoku europsku turističku Povelju "Zasluge za turizam 2005.", koju dodjeljuje Europska federacija turističkih novinara FEST čije je sjedište u Rimu, izvijestili su danas iz Ureda đakovačkog gradonačelnika.

Odluku o nominaciji Đakova za tu nagradu donio je Središnji odbor te asocijacije, a na preporuku grupe turističkih novinara koji su Đakovo nenajavljeno posjetili početkom srpnja, prilikom središnjeg programa ovogodišnjih 39. "Đakovačkih vezova".

Tom prilikom turistički novinari toj su smotri, turističkoj i gastro-ponudi Đakova, njegovim kulturnim i povijesnim znamenitostima te gostoljubivosti Đakovčana dali su visoku ocjenu.

Svečanost proglašenja dobitnika Povelje "Zasluge za turizam 2005." i njena dodjela održat će se u Splitu, 14. listopada ove godine, u okviru 8. Međunarodnog festivala turističkog filma i ekologije, čiji je pokrovitelj Predsjednik Republike, a u posebnom programu Europskog kluba zaslužnih u turizmu.

(Hina) szup yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙