FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Završen projekt "Eco Heritage Task Force 2005."

PULA, 12. kolovoza 2005. (Hina) - Svečanom dodjelom zahvalnica večerasje u Puli završen projekt "Eco Heritage Task Force 2005." koji je od24. srpnja do danas okupio 29 sudionika i desetak voditelja radionicaiz 13 zemalja svijeta, od Argentine, Čilea i Australije do Španjolske,Francuske, Italije i Makedonije.
PULA, 12. kolovoza 2005. (Hina) - Svečanom dodjelom zahvalnica večeras je u Puli završen projekt "Eco Heritage Task Force 2005." koji je od 24. srpnja do danas okupio 29 sudionika i desetak voditelja radionica iz 13 zemalja svijeta, od Argentine, Čilea i Australije do Španjolske, Francuske, Italije i Makedonije.

U okviru tog programa mladi iz domovine i iseljeništva rade na zaštiti okoliša obnavljajući zapuštene dijelove hrvatskoga prirodno-spomeničkog i kulturno-povijesnog prostora, a ove godine čistili su okoliš vojarne "Karlo Rojc", uređivali najveću pulsku šumu Šijanu, a sudjelovali su i u tri radionice: dramskoj, hrvatskog jezika i rada na internetskoj stranici Task Forcea.

Organizator programa je Hrvatska matica iseljenika i grad Pula, a kako je na večerašnjoj svečanosti istaknula predsjednica pulske podružnice Hrvatske matice iseljenika Ana Bedrina mladi su "pomogli Puli da bude ljepša, čišća i uređenija".

Večerašnjoj svečanosti bio je nazočan i zamjenik ravnatelja Hrvatske matice iseljenika Domagoj Ante Petrić koji je ustvrdio kako su ovi mladi potomci hrvatskih iseljenika iz 13 zemalja svijeta vrijedni promotori Hrvatske.

Tijekom završne svečanosti predstavljeni su radovi radionica hrvatskog jezika, te radovi koji su sudionici ovog projekta realizirali u šumi Šijana i zgradi "Karlo Rojc".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙