FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Veleposlanik Ramsden uručio diplome polaznicima gospodarskog seminara

OTOČAC, 28. srpnja 2005. (Hina) - U sklopu posjeta području gradaOtočca i općini Vrhovine u Lici, veleposlanik Velike Britanije u Hrvatskoj John Ramsden uručio je danas diplome polaznicima koji suuspješno završili seminar za osnivanje i vođenje obiteljskihgospodarstava, održan u organizaciji britanskog Veleposlanstvo iAdvenističke agencije za pomoć i razvoj Adre.
OTOČAC, 28. srpnja 2005. (Hina) - U sklopu posjeta području grada Otočca i općini Vrhovine u Lici, veleposlanik Velike Britanije u Hrvatskoj John Ramsden uručio je danas diplome polaznicima koji su uspješno završili seminar za osnivanje i vođenje obiteljskih gospodarstava, održan u organizaciji britanskog Veleposlanstvo i Advenističke agencije za pomoć i razvoj Adre.

Tečaj je uspješno završilo 32-oje polaznika.

Prema programu takvi oblici edukacije predviđaju se održati za još oko 200 polaznika, rekao je direktor Adre-Hrvatska Tihomir Lipohar.

Europska unija svoj program razvoja gospodarstva temelji na ravnomjernom razvoju različitih regija, stoga sam zadovoljan što se program regionalnog razvoja uspješno ostvaruje u Ličko-senjskoj županiji rekao je veleposlanik Ramsden.

U protekle dvije godine u projekte oporavka gospodarstva u Lici i obnovu ratom oštećenih stambenih i gospodarskih objekata Veleposlanstvo Velike Britanije u Hrvatskoj uložilo je zajedno s Adrom oko milijun i 200 tisuća kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙