FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

LRH i Općina Lovran oglasili prodaju tri lovranska objekta

ZAGREB, 9. kolovoza 2005. (Hina) - Opatijska hotelska tvrtka LiburniaRiviera Hoteli (LRH) i Općina Lovran objavili su početkom ovog tjednapoziv za podnošenje ponuda za kupnju triju lovranskihobjekata/nekretnina hotela Jadran i Danica te Vile Elsa, s rokom zapodnošenje ponuda do 28. rujna.
ZAGREB, 9. kolovoza 2005. (Hina) - Opatijska hotelska tvrtka Liburnia Riviera Hoteli (LRH) i Općina Lovran objavili su početkom ovog tjedna poziv za podnošenje ponuda za kupnju triju lovranskih objekata/nekretnina hotela Jadran i Danica te Vile Elsa, s rokom za podnošenje ponuda do 28. rujna.

Poziv je upućen domaćim i stranim fizičkim i pravnim osobama, a objavljen je u jučerašnjem broju Novog lista.

Za sva tri objekta u pozivu je naznačena i početna cijena, pri čemu je za Hotel Jadran 1,18 milijuna eura, za Vilu Elsa 919,3 tisuće eura, a za Hotel Danicu 564,5 tisuća eura.

Navodi se i da su detaljniji podaci o zemljišnoknjižnom stanju tih objekata dani u Ponudbenoj dokumentaciji koja se do 26. rujna može preuzeti u opatijskom sjedištu LRH-a. Na tu se adresu dostavljaju i ponude, koje će biti otvarane 28. rujna, posebno za svaki objekt.

Osim što se potencijalni kupci (ponuditelji) obvezuju u navedenim objektima obavljati ugostiteljsko-turističku djelatnost dužni su i da, kako stoji u pozivu, na račun LRH-a uplate jamčevinu u kunama u iznosu od 10 posto od početne prodajne cijene pojedinog objekta. Dokaz o toj uplati trebaju predati uz ponudu ili pak mogu za iznos jamčevine predati neopozivo jamstvo prvoklasne banke.

Napominje se i da je objekte moguće pregledati svakim danom uz predočenje punomoći koja se nalazi u Ponudbenoj dokumentaciji.

Iz LRH-a se danas doznaje da je riječ o objektima koji duže vrijeme nisu u funkciji, kao i da je njihova prodaja oglašena temeljem sporazuma LRH i Općine Lovran.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙