FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HFP objavio natječaj za prodaju objekta Hotel Park u Crikvenici

ZAGREB, 3. kolovoza 2005. (Hina) - Hrvatski fond za privatizaciju (HFP)objavio je danas poziv za podnošenje ponuda za kupnju Hotela Park uCrikvenici, odnosno "samostojećeg objekta diletiranog u četiri zasebnaobjekta s dodatkom terase i pripadajućeg zemljišta, te opreme hotela",i to po početnoj cijeni od 36,25 milijuna kuna.
ZAGREB, 3. kolovoza 2005. (Hina) - Hrvatski fond za privatizaciju (HFP) objavio je danas poziv za podnošenje ponuda za kupnju Hotela Park u Crikvenici, odnosno "samostojećeg objekta diletiranog u četiri zasebna objekta s dodatkom terase i pripadajućeg zemljišta, te opreme hotela", i to po početnoj cijeni od 36,25 milijuna kuna.

Kako se navodi u pozivu, Hotel Park se nalazi u centru Crikvenice i 50 metara je udaljen od morske obale, a u njegovoj se blizini nalazi uređena pješčana plaža. Hotel je temeljito renoviran 1986. godine, a ima tri zvjezdice.

Neto površina objekta je 7.878 četvornih metara, dok je površina zemljišta 2.323 četvornih metara. Hotel ima 124 sobe i pet apartmana, restoran s 250 mjesta i terasu s 80 mjesta, a u sklopu objekta je dvorana za seminare s 80 mjesta, aperitiv bar, noćni bar, wellness centar sa saunom i trgovina.

Poseban uvjet za kupnju ovog objekta je zadržavanja trenutnih 43 zaposlenika u hotelu (preuzimanje u radni odnos kod kupca) u trajanju od najmanje jedne godine od sklapanja kupoprodajnog ugovora.

Riječ je o ponovljenom natječaju, a rok za dostavu ponuda za kupnju objekta Hotela Park istječe 20. rujna ove godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙