FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovenska granična policija u vozilu hrvatskog državljana našla oružje

LJUBLJANA,8. kolovoza(Hina) - Slovenska granična policija u petakpopodne otkrila je veću količinu oružja i eksploziva u automobilu36-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je u Sloveniju ušao nagraničnom prijelazu Jurovski Brod/Metlika, javila je u ponedjeljakkomercijalna televizijska postaja POP-TV na svojim web-stranicama.
LJUBLJANA,8. kolovoza(Hina) - Slovenska granična policija u petak popodne otkrila je veću količinu oružja i eksploziva u automobilu 36-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je u Sloveniju ušao na graničnom prijelazu Jurovski Brod/Metlika, javila je u ponedjeljak komercijalna televizijska postaja POP-TV na svojim web-stranicama.

Pozivajući se na priopćenje policijske uprave Novo Mesto, POP-TV je objavila da je prilikom pregleda vozila u njemu otkriveno 10 kilograma plastičnog eksploziva, 19 detonatora, 22,5 metara brzogorećeg štapina za paljenje, 3 prigušivača i dva okvira za snajpersku pušku.

Osumnjičeni protiv kojega je podignuta kaznena prijava nakon otkrivanja ilegalno uvezenog oružja prebačen je u okružni sud u Novom Mestu.

(Hina) xfl ymaš

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙