FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uskoro otvaranje novog graničnog prijelaza

LJUBLJANA,11. srpnja 2005.(Hina) - Novi granični prijelaz izmeđuHrvatske i Slovenije, Jelovice - Podgorje u Istri, trebao bi bitiotvorena krajem ovog ili početkom idućeg tjedna, javili su uponedjeljak slovenski mediji. (Hina) xfl ybs
LJUBLJANA,11. srpnja 2005.(Hina) - Novi granični prijelaz između Hrvatske i Slovenije, Jelovice - Podgorje u Istri, trebao bi biti otvorena krajem ovog ili početkom idućeg tjedna, javili su u ponedjeljak slovenski mediji.

Slovenska Vlada na svojim je web-stranicama već objavila prijedlog uredbe o otvaranju graničnog prijelaza na kojemu će se uz međudržavni odvijati i međunarodni promet iako neće biti otvoren 24 sata na dan. U četvrtak bi uredba, na redovnoj sjednici Vlade, trebala biti i potvrđena.

Dvije su se države, navodi list "Primorske novice" iz Kopra, dogovorile načelno o otvaranju novog prijelaza u Istri prije deset godina, s time da se on otvori čim budu ispunjeni uvjeti za djelovanje graničnih službi, što je sada ispunjeno i usklađeno s obje strane.

(Hina) xfl ybs

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙