FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EP Laser: Dobart start Arona Lolića

CARTAGENA/ZAGREB, 8. kolovoza 2005. (Hina) - U španjolskoj Cartagenizapočelo je Otvoreno Europsko prvenstvo u olimpijskoj klasi laser nakojem će do 12. kolovoza nastupati i hrvatski jedriličari Mate Arapov,Luka Radelić, Milan Vujasinović i Aron Lolić.
CARTAGENA/ZAGREB, 8. kolovoza 2005. (Hina) - U španjolskoj Cartageni započelo je Otvoreno Europsko prvenstvo u olimpijskoj klasi laser na kojem će do 12. kolovoza nastupati i hrvatski jedriličari Mate Arapov, Luka Radelić, Milan Vujasinović i Aron Lolić.

Nakon prva dva plova najuspješniji je bio 23-godišnji član splitskog Labuda Aron Lolić koji sa trećim i sedmim mjestom drži visoko treće mjesto sa 10 negativnih bodova. Europski doprvak iz 2003. Mate Arapov u prvoj je regati bio 12., a u drugoj treći, pa je ukupno šesti sa 15 negativnih bodova, Luka Radelić je deseti sa 18., a Milan Vujasinović 35. sa 42 negativna boda.

Najbolji start imao je apsolutni favorit Brazilac Robert Scheidt (4), dok drugu poziciju drži Austrijanac Andreas Gerlitzer (10). Europski prvak iz Splita 2003. Slovenac Vasilij Žbogar nalazi se tek na 26. mjestu.

Na prošlom Europskom prvenstvu lani u njemačkom Warnemuendeu europski prvak bio je Belgijanac Bergmans, a naš Luka Radelić završio je kao šesti.

Odlične vijesti stižu sa juniorskog natjecanja gdje je Daniel Mihelić iz kostrenskog Galeba pobijedio u oba plova i čvrsto drži prvo mjesto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙