FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Fižulić otvorio Eurpsko prvenstvo u laser radialu

SPLIT, 6. kolovoza 2005. (Hina) - Pred više od 500 uzvanika ijedriličara, predsjednik Hrvatskog jedriličarskog saveza (HJS) GorankoFižulić na svečanoj ceremoniji u zgradi Banovine proglasio je Europskoprvenstvo u jedrenju za klasu laser radial otvorenim.
SPLIT, 6. kolovoza 2005. (Hina) - Pred više od 500 uzvanika i jedriličara, predsjednik Hrvatskog jedriličarskog saveza (HJS) Goranko Fižulić na svečanoj ceremoniji u zgradi Banovine proglasio je Europsko prvenstvo u jedrenju za klasu laser radial otvorenim.

"Svim sudionicima Otvorenog Prvenstva Europe u laser radialu za muškarce, žene i juniore želim dobrodošlicu ispred gradonačelnika Splita Zvonimira Puljića, župana Ante Sanadera, potpredsjednika Međunarodne federacije za klasu laser (ILCA) Jean Luca Michona, organizatora iz jedriličarskog kluba Mornar i direktora regate kapetana Feđe Pavića, koji je pokazao posebnu predanost u pripremi natjecanja. Nadam se da će vrijeme ići na ruku jedriličarima," kazao je Fižulić.

Na regati sudjeluje više od 380 jedriličara iz 40-ak zemalja, a u najatraktivnijem, olimpijskom ženskom radialu nastupa čak 14 jedriličarki iz svjetskog topa 20.

Bit će to drugo veliko natjecanje koje je ILCA povjerila Splitu. Prije dvije godine u Splitu je u organizaciji kluba Mornar održano Europsko prvenstvo za laser standard, a sada je pred nama Europsko prvenstvo u laser radialu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙